اولين عضو مصنوعي در مصر ساخته شد

به گزارش ميراث آريا (Chtn) و به نقل از بي بي سي، اين ادعا که با کشف انگشت شصت پاي مصنوعي در مقبره‌اي در مصر کشف شد نشان داد که مصريان باستان نيز براي رفع معلوليت‌هاي خود از اعضاي مصنوعي استفاده مي‌کردند.

به گفته سرپرست تيم اکتشاف، اين انگشت مصنوعي توسط يک فرد داوطلب مورد آزمايش قرار گرفت که نتيجه آن توامندي شخص در راه رفتن بوده است.

کارشناسان اعلام کردند: راه رفتن با صندل‌ بدون داشتن انگشت براي مصري‌ها بسيار مشکل بوده از اينرو آن‌ها يا داخل صندل و يا داخل چکمه‌هايي خود موادي جايگزين انگشت قرار مي‌دادند يا از اين انگشت‌هاي مصنوعي استفاده مي‌کردند.

گفتني است ساخت اعضاي مصنوعي در مصر باستان امري رايج بوده و نمونه مشابهي از انگشت مصنوعي که از گچ، نخ و سريش ساخته شده بود در مقبره‌اي متعلق به 2500 سال پيش کشف شده بود.

اين مهارت در گذر زمان پيشرفت‌هايي نيز داشت که نمونه آن کشف انگشتي ساخته شده از چوب و چرم بوده که در مقبره‌ يک زن متعلق به 950 يا 710 سال پيش از ميلاد وجود داشت.

به گزارش ميراث آريا، پيشتر، يک پاي مصنوعي متعلق به 300 سال پيش از ميلاد در مقبره‌اي رومي کشف شده بود که بر مبناي آن رومي‌ها قديمي‌ترين سازندگان اعضاي مصنوعي معرفي شده بودند اما اين اکتشاف خط بطلاني بود بر تمام فرضيه‌هاي قبلي.
/109

انتهای پیام/

کد خبر 139107127